Bemutatkozás szülőknek

bp11logoujSzeretettel köszöntelek a 11. kerületi Babamama.info honlapján!

Célunk, hogy ide látogatva, mindig naprakész, szülőket érdeklő információkat kapj a 11. kerületből és környékéről egy átlátható és könnyen kereshető honlapon.

A bal oldali függőleges menüsorban egy rendszeresen frissített kisokost találsz, benne általános tájékoztatókkal és elérhetőségekkel. A honlap közepén mindig az aktualitásokat látod: hétvégi programajánlókat, börzéket, óvodai nyílt napok időpontjait és sok más hasznos infót.

A későbbiekben lesz recept- és könyvajánló, védőnői tanácsok és sok más érdekesség. Ha valamit nem találsz a honlapon, és szerinted másokat is érdekelhet, írd meg a vaszilev.kati {kukac} gmail.com e-mail címre!

Érdemes feliratkozni a 22. kerületi Szülők Hírlevelére (a bal oldali függőleges menüsor alatt), amit havi rendszerességgel küldünk, benne hasznos infókkal (helyi programokról, aktuális nyereményjátékunkról). Hírlevélre feliratkozott olvasóink Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak 11. kerületi, budapesti és országos partnereinknél.

Kövess minket a Facebookon is!

Jussunk eszedbe akkor is, ha családi utazásra indultok: a www.babamama.infot a 11. kerületen kívül Budapest más kerületeiben és sok más magyarországi városban is megtalálod.

Kisgyermekes anyukaként tudom, mennyire jól tud jönni egy hely, ahol minden, gyerekkel kapcsolatos helyi információt megtalálok, legyen szó a védőnők elérhetőségétől kezdve a babaruha boltokon keresztül az állandó gyermekprogramokig. Éppen ezért örültem, mikor rátaláltam a www.babamama.info honlapra. Először olvasó-anyukaként, később hirdetőként, 2013. áprilisától pedig szerkesztőként működöm.

Köszönöm, hogy benéztél! Kellemes böngészést kívánok!Julcsi és Kati

Vaszilev Katalin, szerkesztő és egy 4 éves kislány büszke anyukája

Bemutatkozás hirdetőknek